MENU KORT

På Bevar's er maden lavet fra bunden og der kæles for detaljerne

FORMIDDAG

Serveres fra 09.15 - 11.30

Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør (+ øko æg 15,-)
45,-


Øko yoghurt med hjemmelavet mysli, 
akaciehonning og frisk frugt

45,-


Porcheret æg på ristet rugbrød m. urteost, bagte tomater, gammel knas unika og friske urter

65,-


Toasten 

Landskinke med røget cheddar og syltet rødløg, cornichon og sennep på siden

65,-


Formiddagstallerken 

Øko yoghurt, hjemmelavet müsli, frisk frugt, smør, øko ost, marmelade, øko æg, ovnstegte øko kartofler, chilimayo, chorizopøle samt friskbagt hvede- og rugbrød

115,-

EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 75,- / 2 stk. 125,-


Øko kartoffel m. urtecreme, tomat,  brødknas og friske urter


Øko æggemad m. bagte tomater, urtemayo og friske urter


Hønsesalat m. bacon og friske urter


Røget sommermakrel m. creme fraiche, radisse og friske urter


Dagens salat

85,-


Dagens suppe

85,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Hovedretter

Bevars 3-retters
Salat anretning m. dagens ret

Dagens Kage

200,-


Bevar's Brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste samt hjemmelavede delikatesser

165,-


Dagens ret

125,-


Dagens salat

115,-


Dagens suppe

95,-


Startere og sluttere

Pølseanretning

85,-

Osteanretning

85,-

Dagens Kage 

45,-


HELE DAGEN

Serveres fra 09.15 - 21.00


Dagens hjemmelavet kage

45,-


Nøddemix/Olivenmix

35,-


Hjemmelavet romkugle

1 for 20,- / 2 for 35,-



ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 23.00

Tirsdag    09.00 - 24.00
Onsdag   09.00 - 24.00
Torsdag   09.00 - 02.00
Fredag     09.00 - 03.00
Lørdag    10.00 - 03.00
Søndag   10.00 - 22.00

(udvidet åbningstid (02.00)
på dage før helligdage)