MENU KORT

På Bevar's er maden lavet fra bunden og der kæles for detaljerne

FORMIDDAG

Serveres fra 09.15 - 11.30 

(10.00 - 12.30 lørdag og søndag)

Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør  
45,-


Øko yoghurt med hjemmelavet mysli og 
akaciehonning 

45,-



Tilbehør: 

Frisk øko frugt 20,-

Øko spejlæg med purløg 25,-

Øko smilende æg 20,-

Chorizopølse med urtemayo 25,-

Serranoskinke med pesto 25,-

Friskost med urter og hjemmelavet knækbrød 25,-

Crossaint/pan au chokolat 25,-

Hjemmlavet romkugle 20,-



EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.30

(12.30 - 16.30 lørdag og søndag)


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 75,- / 2 stk. 125,-


Øko kartoffel m. urtecreme, tomat,  brødknas og friske urter


Øko æggemad m. bagte tomater, urtemayo og friske urter


Hønsesalat m. bacon og friske urter


Frikadelle m. hjemmesyltede rødbeder, peberrodscreme og friske urter


Dagens salat

85,-


Dagens suppe

85,-

AFTEN

Serveres fra 17.00 - 21.00


Hovedretter


Bevars 3-retters:
Koldrøget laks m. rygeostcreme og urtesalat

Dagens ret

Dagens kage

250,-


Bevar's Brættet 
Udvalg af lækre pølser og primært danske øko oste samt hjemmelavede delikatesser

165,-


Dagens ret

125,-


Dagens salat

115,-


Dagens suppe

105,-


Startere og sluttere

Pølseanretning

85,-

Osteanretning

85,-

Dagens Kage 

45,-


HELE DAGEN

Serveres fra 09.15 - 21.00


Dagens hjemmelavet kage

45,-


Nøddemix/Olivenmix

35,-


Hjemmelavet romkugle

1 for 20,- / 2 for 35,-



ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 23.00

Tirsdag    09.00 - 24.00
Onsdag   09.00 - 24.00
Torsdag   09.00 - 02.00
Fredag     09.00 - 03.00
Lørdag    10.00 - 03.00
Søndag   10.00 - 22.00