FORMIDDAG

Serveres fra 09.00 - 11.30 

(10.00 - 12.30 lørdag og søndag)


Friskbagt hvedebrød med svigermors

marmelade, øko ost og smør  
55,-


Øko græsk yoghurt med hjemmelavet granola, kompot, blåbær og akaciehonning 

55,-


Øko spejlæg eller smilende æg med vores hjemmelavet rugbrød, øko ost og smør

65,-


Morgenbrættet med øko æg (smilende- eller spejlæg), øko ost, øko frugt, øko græsk yoghurt m. granola, smør, marmelade og hjemmelavet hvede-og rugbrød

125,-

  

Tilbehør 

Frisk øko frugt

Øko spejlæg med purløg

Smilende øko æg m. rugbrød

Brasede øko kartofler m. urtemayo

Crossaint/pan au chokolat

 30,- stk.


EFTERMIDDAG

Serveres fra 11.30 - 16.00

(12.30 - 16.00 lørdag og søndag)


Hjemmelavet smørrebrød

1 stk. 85,- / 2 stk. 135,-


Øko kartoffel m. fermenteret hvidløgcreme, syltede øko rødløg og øko jordskokkechips


Øko frikadelle m. øko rødkål, sød sennep og syltede agurker 


Pankopaneret rødspætte m. hjemmelavet remoulade og syltet fennikel


Øko æg m. fermenteret hvidløgscreme, bagte tomater og urter


Hønsesalat m. champignon, purløg og bacon




Dagens salat

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

(kan serveres vegansk) 

115,-


Dagens suppe

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

115,-


AFTEN

Serveres fra 17.00 - 20.30


Snacks

Straciatella m. bagte tomater

75,-

Sardiner eller tun m. fermenteret hvidløgscreme

85,-

Anderilette m. grovkornet sennep

55,-


Bevar's 3-retters
Straciatella eller anderilette

Dagens ret, salat eller suppe

Ost eller dessert

285,-


Dagens ret

155,-


Dagens salat

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

(kan serveres vegansk)

135,-


Dagens suppe

Vegetarisk og fortrinsvis med økologiske råvarer

135,-


Bevar's brættet
Årstidens tapas af delikat pølse, ost, sardiner, anderilette straciatella, grønne delikatesser, brød og pestos

175,-


HELE DAGEN


Dagens dessert

55,-


Romkugle 

25,-


Mandler / Oliven

40,-