Jazzkalender


Tirsdag - 20:00

Svagin/Zum Vohrde Kvartet


Juni

04


Spiller lyttevenlig og swingende jazz i den klassiske kombination, piano og kontrabas.Repertoiret henter vi både fra den store amerikanske sangbog, men også danske og svenske eviggrønne melodier kommer under jazzmæssig behandling.


Niels Wilhelm Knudsen, bas, Søren Svagin, piano, Søren Jønch, trommer og Jan Zum Vohrde, altsax - spiller altid  på Bevar’s den første tirsdag i hver måned.


Onsdag - 20:00

Bebop Bonfire


Juni

19


Bebop Bonfire spiller jazz fra Bebop musikkens sangbog, samt egne kompositioner.

Orkestrert er yderst sammenspillet og med åbenlys sans for formidling og improvisation tilpasser musikerne stemningen i rummet.


Adrian Strømberg, Thomas Metcalf, Carsten Svanberg, Peter Williams og Carsten LauridsenOnsdag - 20:00

Songs to remember

by waterfall

Juni

XX
Oplev et fortryllende repetoire af gamle folk klassikere sunget og spillet akustisk uden forstærkning. Lad tidernes mest fortryllende lyrik bære dit hjerte mod "a brighter future of solace and joy" . Vel mødt til Songs to remember by WaterfallOnsdag - 20:00

Fosgerau, Holm & Gade


Juni

12


Melodisk triojazz - Fosgerau, Holm og Gade spiller et repertoire af standards fra 30erne, Monk, Ellington, Metheny, Scofield og egne kompositioner


Mogens Fosgerau - Guitar 

Lars Holm - Bas 

Claus Lustrup Gade - Trommer


Juni

26Onsdag - 20:00

Mute State


Med fødderne solidt plantet i både jazz og elektronisk musik, søger den danske jazzguitarist Tao Højgaard under sit alterego Mute State, mod fremtidens musik. Et filmisk fremtidseventyr, med støvede lydflader, knitrende teksturer og fragmenter af melodi, der morfer og groover sig drømmende afsted, som var det Brian Eno og Miles Davis i dyb musikalsk dialog, lige midt i Kraftwerks baghave.


Tao Højgaard - guitar/elektronik


Onsdag - 20:00

Pangaia


Pangaia er en instrumental sekstet fra København, som fokuserer på at bruge improvisatorisk musik til at skabe samhørighed og dialog mellem mennesker. Nerven og kommunikationen udgør kernen i Pangaias musikalske udtryk, hvor alle medlemmer bidrager til den kollektive kreativitet. Uden at tage hensyn til specifikke genrer, stræber de efter at levere et opløftende, nysgerrigt og ærligt perspektiv på improvisatorisk musik i dag. Med en jazztilgang, der er mere fokuseret på metode end på genremæssige kendetegn, trækker de inspiration fra kunstnere som Avishai Cohen til Art Blakey og fra Debussy til Dilla, og inkorporerer disse inspiration i deres varierede repertoire.


Denne aften på Bevar's vil i få mulighed for at høre en mindre konstellation af Pangaia, bestående af Eigil Lippert på trompet, Laurits Lippert på klaver og keys, Troels Kaaber på guitar og David Rystrøm på bas.
Juni

XX